Slike z zimovanja
Na začetku zimskih počitnic smo se iz deževnega Kamnika odpravili na Skomarje nad Zrečami, kjer nas je že ob prihodu pričakal sneg. Prvi večer smo izkoristili za spoznavanje in izbiranje veščin, ki jih je vsak lahko opravljal tekom zimovanja. V okviru različnih skupin smo spoznavali ognje, taborniške šege, dinozavre, vozlali, kuhali, ena skupina pa je poskrbela, da si po zimovanju lahko ogledamo slike, ki so nastajale ves čas: Slike z zimovanja

Sobotno in nedeljsko dopoldne sta bila tako rezervirana za osvajanje veščin, popoldne smo se posvetili bolj sproščenim igram in športu, večeri pa so bili bols svečani. V soboto so potekali krsti novih tabornikov in tistih, ki so prestopali v višje starostne veje. Po krstih je sledila še taborniška prisega v soju svečk pod zvezdami. V nedeljo smo imeli poroke, kjer smo dobili nekatere presenetljive može in žene.

V ponedeljek dopoldne smo se posvetili pripravi na različna tekmovanja in mnogoboj. Ukvarjali smo se s signalizacijo, skico terena, postavljanjem bivaka in ognjev, Na vetrovno popoldne smo pospravili hiško, spustili zastavo in se počasi, večinoma zelo utrujeni, odpravili proti domu.