Naše spletno mesto uporablja piškotke za normalno delovanje. Če želite izvedeti več ali nastaviti njihovo delovanje, kliknite "nastavitev zasebnosti".

Nastavitve zasebnosti

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za integracijo s socialnimi omrežji in video vsebinami. Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, izberite spodnje možnisti in kliknite »Shrani nastavitve«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah zasebnosti«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.


sobota 3 jun
Rod bistriških gamsov Kamnik, Fužine 10, Kamnik

Gamsovo orientacijsko tekmovanje

V okviru 60 letnice, ki jo letos praznuje Rod bistriških gamsov Kamnik vas vabimo na dvodnevno Gamsovo orientacijsko tekmovanje. Dobimo se v soboto, 3. junija 2023, s prihodom najkasneje do 13.00 ure v Kreativni četrti Barutana v Kamniku. Po orientaciji sledi večerja in zabavni večerni program ob...