Pristopna izjava in članarina
Tudi v letošnje šolsko leto smo vstopili z novim zagonom in željo po ustaljenih taborniških aktivnostih ter druženju v naravi. Žal so nas razmere prav hitro ponovno postavile pred ekrane, vendar taborniki še vedno poskušamo ustvarjati boljši svet.

Vodniki ne počivamo in upamo, da je tako tudi pri vas. Trikrat na teden na našem FB profilu objavljamo različne izzive za popestritev vsakdana. Veseli bomo kakršnega koli odziva (izzivi so dostopni tudi brez prijave). Ob tem se tudi virtualno srečujemo in kljub navideznemu počitku načrtujemo aktivnosti za čas, ko se ponovno spet vidimo v živo.

Med prilogami lahko najdete tri dokumente.
Prvi je pristopna izjava, ki je namenjena prijavi članov in je ni potrebno ponovno oddajati, če ste to storili že v lanskem letu.
V drugem dokumentu najdete obvestilo o članarini za leto 2020/21, ki se nekoliko razlikuje od prejšnjih let. Z letošnjim letom namreč uvajamo večstopenjsko obliko članarine, za katero verjamemo, da se bo izkazala za uspešno pri približevanju taborništva čim širšemu krogu otrok. Vsebuje vse podatke 
Tretja priloga je obrazec za donacijo 0,5 % odmerjene dohodnine, s čimer nam lahko dodatno pomagate in omogočite še kvalitetnejše delovanje.

Ob vsem tem, bi se vam radi zahvalili za zaupanje in podporo.