MČ Tabor 2022
Šola se končuje, počitnice se bližajo, s počitnicami pa tudi naše poletno taborjenje, ki ga prav vsi že težko pričakujemo. Letos bo potekalo ob reki Krki, in sicer pri vasi Doljni kot blizu Dvora. Ker se bodo GG-ji lahko udeležili že vseslovenskega taborjenja - ZLET, bo letos običajno taborjenje organizirano samo za naše mlajše člane. Potekalo bo od 11. do 17. julija. Poleg MČ izmene pa bo, tako kot vsako leto, organizirana tudi Klubovska izmena, ki je namenjena staršem, prijateljem, bivšim tabornikom in vsem, ki bi za vikend radi (po)doživeli taborniški utrip narave. Ta bo potekala med 8. in 10. julijem, izjemoma pa se nam lahko pridružite že v četrtek, 7. 7., vendar ta dan še ne bo organiziranega programa. Več informacij lahko najdete na informatorju.

V soboto 18. junija ob 19. uri bo v taborniški sobici potekal tudi sestanek za starše, ki bi želeli izvedeti kaj več o taborjenju neposredno od taborovodje in starešine.

Prijave na tabor in klubovsko izmeno potekajo izključno preko elektronskih prijavnic, ki ju najdete na spodnjih povezavah. Rok prijave je 30. Junij 2022. Kasnejše prijave so možne le v primeru nezasedenosti šotorov.

Prijavnica za MČ izmeno: https://forms.gle/HzJ98tCM8uw9J6F49

Prijavnica za klubovsko izmeno: https://bit.ly/38BJ9kF

Tabornina za MČ izmeno letos znaša 145 € za člane in 170€ za nečlane, za Klubovsko izmeno pa 25€ na odraslo osebo na noč. Cena vključuje bivanje, prehrano, stroške organizacije, programsko opremo, amortizacijo, ter na MČ izmeni prevoz v eno smer. Tabornino v celoti plačate po položnici s podatki na informatorju.

Za več informacij nam lahko pišete na info@rbg-kamnik.si ali nas pokličete na 041 834 616 (Domen Hribernik, taborovodja) oz. 041 257 618 (Matevž Vreš, Starešina)