Jesenovanje 2020
Vstopili smo v novo šolsko leto in vsi že odštevamo dneve do krompirjevih počitnic, s tem pa se bliža tudi jesenovanje. Tokratno bo potekalo v znamenju risanke Avatar zadnji bojevnik vetra, ki nas bo spremljal na vsakem koraku. Našli ga bomo v Skavtskem domu v Kočevskem rogu.

Zbor za jesenovanje bo v petek, 23. oktobra 2020 ob 16:45 pred taborniško sobo, povratek pa bo v ponedeljek, 26. oktobra 2020 okoli 17. ure na istem mestu.

Prijave na jesenovanje potekajo izključno preko elektronske prijavnice, ki jo najdeš na
tej povezavi. Prosimo, da elektronske prijavnice oddate najkasneje do 16. oktobra 2020. Kasnejše prijave sprejemamo le v primeru prostih mest.

Za več informacij, podrobnosti o treh nivojih plačila jesenovanja in o obvezni opremi si lahko pogledaš informator za jesenovanje med priponkami (desno), seveda pa ne pozabi izpolniti tudi izjave o udeležbi (tudi med priponkami), s pomočjo katere bomo lahko jesenovanje izvedli v skladu s priporočili NIJZ.

Za vprašanja smo vam na voljo vodniki in jesenovodja Maja Uranič (031 574 507), lahko pa nas kontaktirate tudi na e-mail naslovu info@rbg-kamnik.si.

Se vidimo! :)