Pristopna izjava in članarina

Dragi taborniki in starši,

Z veseljem vas obveščamo, da smo zakorakali v novo taborniško leto 2023/2024, polno novih izzivov, pustolovščin in priložnosti za osebno rast. Poletje se počasi poslavlja, a to pomeni, da nas čakajo še bolj vznemirljive dogodivščine in doživetja v naravi.

Članarina za novo taborniško leto:

Če še niste izpolnili članarine za novo taborniško leto, vas vabimo, da to storite čim prej. Članarina nam pomaga pokriti stroške delovanja naše taborniške enote, vključno z izleti, taborjenji in drugimi dejavnostmi, ki jih bodo vaši otroci doživeli v prihajajočih mesecih. ČLANARINA.

Pristopna izjava:

Ker verjamemo, da je v taborniški skupnosti prostor za vsakogar, vas vabimo, da svoje prijatelje, družinske člane ali znance povabite, da se nam pridružijo. Pristopne izjave so ključni korak k temu, da postanejo del naše čudovite taborniške družine. Za nove člane, ki se nam želijo pridružiti, so pristopne izjave na voljo na naši spletni strani. Pristopne izjave so prvi korak k temu, da postanete del naše taborniške skupnosti. Ne pozabite, da je rok za oddajo pristopnih izjav do konca novembra. PRISTOPNA IZJAVA.

Dohodnina za podporo:

Spomnimo vas, da lahko z donacijo dela svoje dohodnine podprete naše taborniško delovanje. To je odličen način, kako prispevate k financiranju naših dejavnosti brez dodatnih stroškov. DOHODNINA.

Naj bo to taborniško leto polno novih prijateljstev, izkušenj in nepozabnih trenutkov v naravi. Veselimo se, da bomo skupaj raziskovali, se učili in rasli.

S taborniškim pozdravom

#gamsi