Prijave na ZLET
Marec se približuje, z njim pa odpiramo prijave na ZLET – vseslovensko taborjenje za otroke, stare od 14 do 18 let (letnik 2004 do 2008), ki je izveden le enkrat na štiri leta. V tem letu bo potekal od 29. julija do 7. avgusta. Pred dvema mesecema smo že napovedali dogodek in objavili njegov podrobnejši opis – preberete si ga lahko na tej povezavi.

Kot smo že omenili, se zleta lahko udeleži vsak otrok le enkrat tekom njegove taborniške poti, zaradi česar udeležbo toplo priporočamo, tudi če se odločate med vpisom na redno letno taborjenjem in zletom. Želeli bi ponovno poudariti, da zlet organizira Zveza tabornikov Slovenije, zaradi česar bo program pripravljen na nivoju večjih mednarodnih taborjenj, udeležilo pa se ga bo čez 700 tabornikov. Temu primerno je tudi cena višja v primerjavi z našim rednim taborjenjem.

Ker se zavedamo, da bi znala cena zleta vplivati na vašo odločitev, smo za vas pripravili popolnoma anonimen in kratek vprašalnik, s katerim si želimo ustvariti boljšo sliko o udeležbi tako na zletu kot na letnem taborjenju. Prosimo vas, da vprašalnik čim prej izpolnite vsi tisti, katerih otroci obiskujejo tabornike in so rojeni med letoma 2004 in 2008 (starost 14 – 18 let v letu 2022).

Za tiste, ki že veste, da boste svojim otrokom omogočili udeležbo na zletu, smo pripravili prijavnice, dostopne tukaj. Prijavnico izpolnite, natisnete, podpišete in posredujete na naš e-mail naslov (info@rbg-kamnik.si). Lahko jo podpisano tudi prinesete svojemu vodniku. Poleg prijavnice morate izpolniti, podpisati in posredovati tudi obrazec za izjavo načelnika ali starešine in udeleženca, s katero skupaj jamčimo, da ste seznanjeni s pogoji za udeležbo in da bo tekom taborjenja vaš otrok deloval v skladu z načeli organizacije in taborniškimi zakoni.

Prijava je možna do 12. 4. 2022. Naj vas še opomnimo da se otrok lahko zleta ali letnega taborjenja udeleži le ob plačani članarini in da je prijava zaključena le ob zaključenem plačilu. V kolikor plačilo ni izvedeno do 12. 4. 2022, se tabornina zviša za 20€.

Plačilo tabornine (260€) naj bo urejeno preko plačilnega naloga (UPN/SEPA) s spodnjimi podatki:

  • Naziv: Rod bistriških gamsov Kamnik;
  • Naslov: Fužine 10, 1241 Kamnik;
  • Namen: ZLET – ime in priimek vašega OTROKA;
  • IBAN: SI56 0231 2001 4477 065 (NLB d.d., BIC: LJBASI2X);
  • Koda namena: OTHR;
  • Referenca: SI00 290722

Več informacij o samem zletu si lahko preberete na uradni spletni strani, kjer lahko najdete tudi pravilnik ravnanj in pogoje udeležbe ter uradni razpis za udeležbo. Za vprašanja smo vam vedno na voljo vodniki, lahko jih posredujete na naš e-mail naslov info@rbg-kamnik.si ali pa nam jih zaupate preko telefonske številke 031 549 914 (Matija, načelnik rodu).

Lep taborniški pozdrav!