Rod bistriških gamsov Kamnik, Fužine 10, Kamnik
Stand up 60: Žan Papič, Sašo Stare, Rok Škrlep in Jan David Kljenak

Rod Bistriških Gamsov je taborniško društvo ustanovljeno leta 1963 in letos praznuje 60. obletnico delovanja. Ob tem visokem jubileju  naše društvo za svoje člane, prijatelje, znance ter naključne mimoidoče pripravlja cel sklop dogodkov, od koncerta skupine Mi2, Before Time in Echoes, do orientacije, pravljic za otroke in navsezadnje tudi STAND UP večera. Na odru se nam bodo pridružili:

               JAN DAVID KLJENAK: Domačin, komik mlajše generacije, ki svoj smisel življenja še vedno išče na vse možne načine. Zato sam pravi, da je v iskanju izgubljenega časa dejansko veliko časa izgubljenega.

               ŽAN PAPIČ: Sežanski tabornik in komik, znan po svojih neverjetno globokih pogovorih o suhomesnih izdelki v podcastu FEJMIČI in predstavi Ićkoti, kjer ostalim komikom, ki mu (baje ne sežejo niti do kolen), pomaga do zaslužka. Po odpravi v Avstralijo se je vrnil še bolj nabrit kot prej. Včasih je tekal za žogo brez razloga, kot mali cucek, a se je nekega dne vprašal zakaj, in nehal. Prijatelj Srečka Kosovela, dvojnik Sylvestra Stalloneja, bivši nogometaš, občasni filozof, ki med razmišljanjem doživlja kratke stike med levim in desnim polom možganov, je razumljiv in smešen samo na odru. Je aktiven tako na radijih, kot v gledališčih in na televiziji.  Njegov nežen sežanski naglas bo zapeljal vsako predstavnico ženskega spola in nasmejal veliko večino moških.

               ROK ŠKRLEP: Svetovni potepuh, ki ga niso mogli iz Irana spraviti drugače kot s pandemijo. Po njegovih besedah je njegovo poslanstvo ljudi osrečevati in nasmejat. Slovensko javnost je navdušil s svojo Popotniško stand up predstavo “Svetovne fore”.  Resnične zgodbe polne humorja in bizarnosti vas bodo zagotovo spodbudile, da boste iz omare na plano spet potegnili stare gojzarje in zaprašen ruzak. Na kratko Rok je človek, okoli katerega se zgodi marsikaj zanimivega.

               SAŠO STARE: Od vseh treh je Sašo oseba z največjo stranjo na Wikipediji. Spoznali smo ga v Skečoholikih in predstavi Fantovščina. Zase pravi da je egocentrik, vendar je to samo trd ovoj v katerem se skriva simpatičen in nadobuden fant.

Cena vstopnice: 16,90 € ali 14,90 € za mlade do 26. leta ter skupine

NAKUP VSTOPNICE NA mojekarte.si

***
𝐑𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐚𝐜𝐢𝐣𝐚 𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐚𝐣𝐚 𝐯𝐬𝐭𝐨𝐩𝐧𝐢𝐜: 𝟎𝟒𝟏 𝟑𝟔𝟎 𝟑𝟗𝟗 / 𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐝𝐨𝐦𝐤𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐞.𝐨𝐫𝐠 / 𝐩𝐢𝐬𝐚𝐫𝐧𝐚 𝐃𝐊𝐊, 𝐅𝐮𝐳̌𝐢𝐧𝐞 𝟏𝟎, 𝟏𝟐𝟒𝟎 𝐊𝐚𝐦𝐧𝐢𝐤 (𝐩𝐨𝐧., 𝐭𝐨𝐫. 𝐢𝐧 𝐩𝐞𝐭.: 𝟏𝟎.𝟎𝟎–𝟏𝟐.𝟎𝟎, 𝐬𝐫𝐞. 𝐢𝐧 𝐜̌𝐞𝐭.: 𝟏𝟒.𝟎𝟎–𝟏𝟖.𝟎𝟎), 𝐰𝐰𝐰.𝐦𝐨𝐣𝐞𝐤𝐚𝐫𝐭𝐞.𝐬𝐢 𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐚𝐣𝐧𝐚 𝐦𝐞𝐬𝐭𝐚 𝐦𝐨𝐣𝐞𝐤𝐚𝐫𝐭𝐞.𝐬𝐢.