Rod bistriških gamsov Kamnik, Fužine 10, Kamnik
Slavnostna akademija ob 60-letnici

Vabljeni na osrednjo proslavo ob 60. obletnici delovanja društva.

Rod Bistriških gamsov letos praznuje 60 let samostojnega delovanja. Skozi našo dolgo, a uspešno pot so največ pripomogli naši zavzeti člani, vodniki in vodstva rodu. Brez staršev, ki so nas spodbujali v naših najtežjih trenutkih, so pomoč ponudile tudi kamniške šole, ki so nas velikodušno sprejele v svoje prostore. Občinska uprava in podjetja so pripomogla s svojimi finančnimi prispevki, mladinske in nevladne organizacije pa so doprinesle k plodnemu sodelovanju z lokalno skupnostjo. Pri razvoju taborništva v Kamniku ne smemo pozabiti na posameznike, ki so s svojim lastnim prostovoljnim doprinosom stali ob strani našemu društvu in bili razlog, da smo se skozi leta uspešno razvijali.

Vse vas, ki ste v naši zgodbi pustili svoj odtis, vabimo, da se udeležite SLAVNOSTNE AKADEMIJE, v četrtek, 1. junija 2023, ob 18.00 v Domu kulture Kamnik.

Tam bomo obudili spomine vseh nas, ki nam je taborništvo zlezlo pod kožo. Podelili bomo tudi priznanja in zahvale ter počastili tiste, ki so in ste prispevali svoj kanček energije v razvoj našega taborniškega društva.

Za čas praznovanja 60 letnice bo v Domu kulture Kamnik na ogled tudi razstava naših spominov, doživetij in dosežkov.  


Vstopnine ni. Priporočena je rezervacija sedeža na elektronski naslov info@rbg-kamnik.si najkasneje do sobote, 27. maja. 2023.