Pomladovanje 2022

Pomladovanje 2022
od 28.04.2022 ob 23:52
do 02.05.2022 ob 13:00
za
GG
Kmalu bodo tu prvomajske počitnice in z njimi tudi pomladovanje, nadomestilo za zimovanje, katerega ni bilo mogoče organizirati zaradi takratnih omejitev. 

PRIHOD IN ODHOD 
PRIJAVA 
Prijave na pomladovanje potekajo izključno preko elektronske prijavnice, ki jo najdete na spodnji povezavi. Prosimo, da elektronske prijavnice oddate najkasneje do 21. aprila. Kasnejše prijave sprejemamo le v primeru prostih mest.
PRIJAVNICA: https://bit.ly/3K8f1us
 
CENA IN NAČIN PLAČILA
Pri postavljanju cen taborniških akcij ves čas zasledujemo dva za nas pomembna cilja. Prvi je dovolj visoka cena, ki zagotavlja kvalitetno izvedbo in pokrivanje vseh nujnih stroškov organizacije, na drugi strani pa dovolj nizka, ki bi omogočala taborniško izkušnjo čim širšemu krogu otrok, tudi tistim, ki so morda gmotno prikrajšani. Verjamemo, da moramo biti taborniki dostopni za vse.
Po zgledu organizacije mednarodnih akcij Svetovnega skavtskega gibanja (WOSM) in po predlogu Zveze tabornikov Slovenije smo tako postavili tri višine plačila: temeljno, priporočeno in podporno, pri čemer se ohranja popust za vsakega nadaljnjega otroka iz iste družine, kot ste to poznali do sedaj. Člani in starši članov boste lahko sami izbrali višino plačila, pri tem pa med člani našega rodu nikakor ne bomo diskriminirali med različnimi plačniki.
Pri tem bi radi spomnili, da je naše društvo neprofitno, vsi, ki v njem delujemo pa smo prostovoljci, ki za svoje delo ne prejemamo nobenega plačila. Ideja je, da s tovrstno solidarnostno shemo tisti, ki si lahko to privoščite, omogočite kvalitetno izkušnjo tistim, ki si to privoščijo težje.

Za pomladovanje znaša temeljna cena 60 €, priporočena 75 € ter podporna 85 €.
V ceno je vključen prevoz v obe smeri, bivanje, prehrana, programska oprema in vsi stroški organizacije.
 
Plačilo v celoti poravnate po položnici s spodnjimi podatki:
 
Obvezna oprema:
Oblačila:
Ostala oprema:
Toaletni pripomočki:
Za 5. razred in višje:
Zaželjena oprema:
Nezaželjena oprema:
 
Do informatorja lahko dostopite na tej povezavi.
Za kakršnakoli vprašanja in dodatne informacije smo vam na voljo vodniki na vodovih srečanjih, na info@rbg-kamnik.si ali na telefonski številki 068 144 709 - Matic Jordan (vodja pomladovanja).
 

Vas zanima aktualno dogajanje, naše novice in poročila z akcij?
Prijavite se na Gamsove novice.

© 1963 - 2022, Rod bistriških gamsov Kamnik. Vse pravice pridržane. // Izdelava spletnih strani www.webko.si
Tiskanje strani: https://rbg-kamnik.si/novice/pomladovanje-2022/202